Благоевград. Дискусия на тема Превенция и опазване на българската гора

...
Благоевград. Дискусия на тема Превенция и опазване на българската гора
Коментари Харесай

Благоевград: Дискусия Превенция и опазване на българската гора се проведе в града

Благоевград. Дискусия на тематика " Превенция и запазване на българската гора " се организира в постройката на Община Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Общината . С самодейността се слага началото на акция за информиране на обществото по въпроси, свързани с опазването на гората. Срещата бе проведена взаимно от Югозападно държавно дружество и вестник “ Стандарт “, с поддръжката на Община Благоевград.
В полемиката взеха присъединяване регионалните шефове на Благоевград и Перник – Бисер Михайлов и Ирена Соколова, зам.-кметът на Благоевград инж. Емилия Тунева, инж. Дамян Дамянов, шеф на Югозападно държавно предприятие-Благоевград, както и представители на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” и районните дирекции в Благоевград, Кюстендил и Перник, на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи.
По време на срещата бяха разисквани главните фактори, причиняващи вреди. Бяха начертани и ограничения за запазване на българската гора. Организаторите и участниците в полемиката бяха безапелационни, че ще продължат връзката, с цел да може начертаните ограничения да се трансфорат в действителни дейности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР