Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното

...
Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното
Коментари Харесай

Родилката от Силистра, транспортирана със „Спартан“: Няма да забравя момчето, което ми държеше ръката


„ Благодаря за всичко, което направихте за мен. Благодаря за професионалното и човешко отношение на медицинските екипи. Никога няма да не помни момчето, което през целия полет ми държеше ръката и ми даваше кураж “.

Това сподели Господинка Господинова – родилката от Силистра, която по неотложност беше превозена до София със аероплан „ Спартан “ при започване на януари. Тя се срещна със здравния министър доктор Асен Меджидиев.

„ Имах шанса, че за мен се грижеха невероятни лекари, с огромни сърца – същински експерти. За страдание, до момента в който човек не стигне до подобен сериозен миг, мъчно си дава сметка, че нищо друго в живота няма смисъл. 24 часа съм се молила да се върна при фамилията си и това се случи “, сподели тя.



„ Положихме всички старания. Бяхме доста обезпокоени, изключително по време на превозването със самолета „ Спартан “, само че постоянно сме вярвали, че нещата ще имат своя добър край. В подобен миг поглеждаме по различен метод на живота. Най-голямата признателност, естествено, е към лекарите – това са хората, които заслужват нашето самопризнание и, с помощта на които през днешния ден Вие сте в дома си със своето семейство “, акцентира здравният министър.

На 6 януари, два дни откакто ражда близнаци, положението на Господинка Господинова внезапно се утежнява. Това постанова незабавно да бъде превозена от Силистра до София.



Първоначално тя е превозена от Силистра до Балчик с вертолет „ Дофин “, оборудван с здравна инсталация за евакуация и избавяне. След това със аероплан „ Спартан “ е превозена до София, с цел да бъде приведена в Университетската акушеро-гинекологична болница „ Майчин дом “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР