Благодаря за вниманието на организациите, които искат да ме подкрепят

...
Благодаря за вниманието на организациите, които искат да ме подкрепят
Коментари Харесай

Валери Симеонов отказа контрапротест в негова защита

Благодаря за вниманието на организациите, които желаят да ме поддържат с контрамитинг, само че ги апелирам да не го вършат. Това ще затрудни придвижването в центъра на София.

Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в ексклузивен брифинг.

" Не мога да одобрявам морални оценки от всевъзможни направления - от горната страна, изпод, отляво, отдясно ", държи на мнението си Симеонов. Вчерашният митинг против него бил тюрлюгювеч - със бранители на Иванчева и " Зелените ".

След час стартира срещата му с Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, на която ще стане ясно желаят ли сътрудниците оставката му от държавното управление.

До момента Симеонов не се бил чул с никого, в това число с премиера Бойко Борисов, който през днешния ден е на аудиенция в Египет.

Полемики породиха по отношение на изявлението на вицепремиера, че майките на децата с увреждания са " кресливи с сякаш заболели деца ".

Протестиращи майки на деца с увреждания дефинираха като цинични думите на вицепремиера и бяха безапелационни, че няма никакви политически ползи в техните претенции. Поискаха и неговата оставка. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР