“Благодаря за подкрепата, днес ще се срещна със служебния министър-председател

...
“Благодаря за подкрепата, днес ще се срещна със служебния министър-председател
Коментари Харесай

След протест в своя защита, директорът на болница Иван Рилски отива на среща с Гълъб Донев

“Благодаря за поддръжката, през днешния ден ще се срещна със служебния министър-председател Гълъб Донев, с цел да обсъдим настояванията на болничното заведение и молбата ми за овакантяване да не бъде призната ”. Това съобщи шефът на УМБАЛ “Св. Иван Рилски ” доктор Дечо Дечев. Тази заран голям брой чиновници от болничното заведение излязоха на митинг в отбрана на шефа, съобщи кореспондент на БГНЕС.

БГНЕС напомня, че шефът на столичната болница " Св. Иван Рилски " доктор Дечо Дечев подаде молба за овакантяване заради неналичието на последователност в системата, както и честа промяна на политиката.

След вливането на белодробната болница " Св. София " в болница " Св. Иван Рилски " на 23.09.2022 година, шефът на болничното заведение е изпратил писмо до Министерството на здравеопазването (МЗ), в което показва най-спешните за решение въпроси, свързани с активността и финансирането на болничното заведение. В писмото си, адресирано до служебния министър Асен Меджидиев, доктор Дечев показва 11 казуса, за решаването на които се постановат дейности от страна на Министерството на здравеопазването, само че по думите на шефа на болничното заведение, към момента няма решение на всички посочени от него проблеми.

Очаквайте детайлности./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР