Благодаря за голямата подкрепа, която ни оказахте с това благотворително

...
Благодаря за голямата подкрепа, която ни оказахте с това благотворително
Коментари Харесай

Вижте какви средства събра най-масовото правене на пица Маргарита във Варна

" Благодаря за огромната поддръжка, която ни оказахте с това благотворително събитие “. С тези думи се обърна през днешния ден отец Василий към началник Анатоли Колев при предаването на продуктите, закупени със събраните средства от " Най-масовото правене на пица Маргарита навън “. Събитието бе част от програмата на коледното издание на Улицата на готвачите пред Фестивален и конгресен център – Варна, и се организира на 15 декември 2018 година В него участваха към 120 искащи да подготвят сами пица " Маргарита “ с италианско брашно и моцарела, а със събраните над 1200 лева от такси за присъединяване са закупени артикули за обществената кухня на Духовно-просветен Център " Св. Архангел Михаил “ във Варна, които през днешния ден бяха предадени персонално на отец Василий.

Той показа, че енориашията към този момент 7 години се грижи за към 250 самотни, бездомни и други хора в потребност, с помощта на волните пожертвувания на хората. " Знаете какъв брой е мъчно в този живот. В днешния свят е доста скъпо да бъдеш човек до индивида, когато има потребност, и ние би трябвало да намерим това човешкото в нас “, сподели още отец Василий и благодари на началник Анатоли Колев за поддръжката.

" Благодаря на всички, които повярваха в идеята и застанаха зад нея. За мен беше чест за следващ път да бъда потребен на обществото и по-специално на тези, които се намират в извънредно мъчно състояние. Това не е първото обществено събитие, което върша, и няма да е последното “, сподели началник Анатоли Колев. " Благодаря на Бог, че ми даде сили да съумея за следващ път да завърша идеята си до дъно “, добави един от най-хубавите пицари на България, който събра екип от десетина експерти и над 120 души с топли сърца в студения ден, с цел да вземат участие в благотворителната самодейност.

Събитието събра 1202.20 лв., с които бяха закупени 300 кг. фасул, 300 кг. леща и 150 кг. ориз, и дарени на обществената кухня, заключи резултатите Гергана Пенева от Улицата на готвачите. Продуктите ще обезпечат главен топъл обяд всяка събота, в продължение на 15 седмици на 250 самотни, бездомни и нуждаещи се хора. Кухнята получи и касетка с телешко месо от Венци Узунов, който е от уредниците на Улицата на готвачите.

Успехът на благотворителното събитие ни стимулира да търсим и организираме във всяко последващо издание на Улицата на готвачите някаква социално-ангажирана самодейност, безапелационни са уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР