„Благодаря за доверието. Да бъда министър-председател е висока чест, но

...
„Благодаря за доверието. Да бъда министър-председател е висока чест, но
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев: Аз съм човек, който не дава празни обещания

„ Благодаря за доверието. Да бъда министър-председател е висока чест, само че и голяма отговорност, аз съм човек, който не дава празни обещания. Но залагам целия си престиж, виталния си опит, граден с години, за това, че ще работя честно, при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото. Това ще чакам и от служебните министри”, уточни Стефан Янев при встъпването в служба на кабинета, назначен от президента.

Той добави, че главен приоритет е организирането и провеждането на почтени избори, при прецизно съблюдаване на законовите разпореждания.

„ В тази връзка чакам всички институции да работят синхронизирано и да бъдем безусловно безкомпромисни при всевъзможни опити за изборни нарушения”, добави той.

Янев сподели, че не може да се ангажира, че за интервала, в който работи служебното държавно управление, то ще реши проблемите, насъбрани през годините.

„ Ще дам всичко от себе си, както и моите сътрудници, с цел да може най-малко този развой да стартира. Честно и отговорно ръководство на служебния кабинет може да възвърне най-малко частично изгубеното доверие в институциите”, безапелационен беше служебният министър председател.

Янев разгласи, че ще упорства всичките му сътрудници и институции да работят при цялостна бистрота и отчетност пред жителите. Ще се положат старания за дейна политическа връзка, тъй като това очаквало обществото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР