Благодаря ви за волята и твърдостта, с които се борите

...
Благодаря ви за волята и твърдостта, с които се борите
Коментари Харесай

Социалният министър благодари на възрастните за волята и твърдостта, с които се борят за съхраняването на традициите

" Благодаря ви за волята и твърдостта, с които се борите за съхраняването на традициите, полезностите и добродетелите на вярата ". Това е част от посланието на служебния министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност във връзка на  Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, оповестено на уеб страницата на Министерството на труда и обществената политика (МТСП).

" Той показва благодарност за напъните на възрастните да възпитат младите генерации да бъдат положителни, почтени и почтени хора. Оценявам високо потребните уроци, които всеки ден продължавате да давате и на нас, отговарящите за образуването на държавните политики ", декларира Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност.

Първи октомври отваря и голямата тематика за политиките за възрастните хора, повишението на качеството на техния живот и насърчаването на дейния им живот в положително здраве, отбелязва той. Според него тези цели няма по какъв начин да бъдат реализирани без резистентен растеж на техните приходи, което по думите му е измежду целите на служебното държавно управление и МТСП.

Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност показва, че схваща добре компликациите и провокациите, които се постанова възрастните да преодоляват всекидневно в днешните нелеки времена. Основна наша задача е всички Вие да имате съответен пенсионен приход и достъп до качествени и ефикасни обществени услуги в общността и в домашна среда, добавя той. Ще продължим да подхващаме ограничения и дейности, които да предизвикват Вашата интензивност и да Ви обезпечават равни благоприятни условия за пълноценно присъединяване в икономическия и обществен живот на обществото, отбелязва министърът.

Той пожелава на възрастните хора здраве, бодро въодушевление, благополучие и спокойни дни, в които да се радват на фамилията и приятелите си.

От 1991 година Международният ден на възрастните хора се отбелязва в доста страни по света с действия за повишение на емпатията и чувствителността на обществото към проблемите, пред които те се изправят. Днешният ден ни припомня, че уважението и грижата за възрастните са белег за развиването, зрелостта и солидарността на всяко общество, означават от МТСП.

Поздравления във връзка Международният ден на възрастните хора насочи и президентът Румен Радев. Хората от третата възраст заслужават освен признателността на децата и околните си, само че и поддръжката на страната – целенасочена и ефикасна обществена политика, която да увеличи стандарта на живот, счита той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР