Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два

...
Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Поемаме курс към спечелване на парламентарните избори |

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата признателност на всички социалисти в страната, които през последните месеци организираха една съдържателна, въпреки и сложна акция. Това съобщи в заключителното си послание водачът на Българска социалистическа партия пред 50-ия Конгрес на партията.

В резултат на това започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме към този момент определен ръководител, Национален съвет, локални управления, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, с цел да предложа Изпълнително бюро и по този начин изцяло комплектувани да тръгваме към най-важното, което ни следва - курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното продобиване.

Още един път ви благодаря.

Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, мощни и енергични. Да имаме вяра в себе си, тъй като показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни в този момент да покажем, че като се изключи че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР