Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви

...
Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви
Коментари Харесай

Певицата Мария след слуховете за побоя: Има неща, с които съм горда, за друго нямам място в сърцето

" Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви веселя, да ви срещам и да се забавляваме дружно! Да върша красиви планове и обичани песни към този момент повече от 20г. за вас. Много неща са зад тила ми, с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням! ", написа в обява в профила си в Инстаграм поп фолк певицата Мария. Думите ѝ идват, откакто се появи вест, че тя е станала жертва на домашно принуждение от брачна половинка си Мирослав Соколов в фамилния апартамент в кв. " Лозенец " в София във вторник.

Редица мнения на консуматори под поста, давайки й кураж и поздравявайки я, че дава публичност на казуса с домашното принуждение, тя посрещна, отговаряйки със сърце още веднъж без да отхвърля за сходна сцена.

Съседите на фамилията споделили, че чуват крясъци от вкъщи на Мария във въпросната вечер. Дали се е стигнало до физическа експанзия към момента не е доказано. Твърди се, че брачният партньор е отправил и закани за ликвидиране към половинката си, написа Нова тв.

Пред малкия екран обаче Мария разяснява уклончиво тематиката и единствено съобщи, че е добре и че желае да мине малко време. " Ще оставим въпроса в летящо състояние. Благодаря за отношението ", сподели певицата тогава.

Соколов е арестуван и в петък следобяд съдът гледаше мярката му за неотклонение. По гледище на страните, магистратите взеха решение съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година Мария има щерка - Марая, от първия си брак.
          Вижте тази обява в Instagram.                      
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР