Благодаря ви, че сте тук. Поздравявам ви, че сте избрали

...
Благодаря ви, че сте тук. Поздравявам ви, че сте избрали
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Карлово е пример за завладяна от модела ГЕРБ община. Веска Ненчева е промяната

„ Благодаря ви, че сте тук. Поздравявам ви, че сте избрали и това удивително и историческо място за нашата среща. Това демонстрира почитание към паметта и родолюбието. Това е почтено за претендентите на Българска социалистическа партия, които постоянно сме държали на националната горделивост и българското достолепие. Тук съм да поддържа Веска, тъй като я познавам персонално като народен представител в Народното събрание – извънредно виновна, дисциплинирана, подредена, педантична. Хване ли нещо не го оставя до дъно. Заедно сме работили по доста дела. Особено в борбата за бъдещето на розовото масло, грижата й за хората в потърпевшите от наводненията обитаеми места – до последния ден не спря да упорства пред министерства и да търси парите за хората, да се грижи за възобновяване на домовете им. “ Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от Карлово.
Лидерът на социалистите посочи едно от главните преимущества на локалния претендент на партията, а точно това, че е преподавател. „ Вие сте поверили децата си на нея, т.е. бъдещето на България. Можете умерено да поверите и ръководството на общината. Да си преподавател е предопределение и достолепие. Който може да се грижи с обич за българските деца – може да се грижи и за българския народ. Искам да я поздравя и за листата от претенденти за общински съветници и кметове. Моля мъжете да не се обиждате, обаче виждам, че доминират дамите в тази листа, което е гаранция за топлота уют, грижа – ние дамите го носим в себе си. Жената носи в себе си този блян да пази фамилното огнище, да раздава добрина, да възпитава. Разчитаме и на мъжете претенденти, тъй като в последна сметка сме едно общо “, добави Нинова.
По думите й Карлово е емблематичен образец за модела на ГЕРБ от последните 12 години. „ Нашата партия и представители в парламент и локална власт години наред се борим с този модел, да бъде изменен. Той съставлява обязаност от зависимости, задкулисие, разпределяне на пари на доближени компании. Кражби и корупция за сметка на народа. Той съставлява преобразяване на общини и министерства във феодална благосъстоятелност на избран кръг хора за персоналния им интерес, а не за нашия общ “, посочи тя.
Според нея през годините сме се нагледали на доста борци против модела ГЕРБ, които обаче са се оказали борци еднодневки. „ Нови партии пристигнаха, клеха се, че ще трансформират България и ще ни обезпечат по-добро бъдеще и незабавно по-късно се прегърнаха с този модел, с цел да се възползват от него. Ние сме единствената партия, която 7 години непрестанно и поредно се бори за същинска смяна на модела на ръководство на ГЕРБ. Предлагали са ни всичко. Не го приехме, тъй като имаме хрумвания и религия. Идеи да променим и религия, че вие ще ни подкрепите да продължим тази борба за смяна. За страдание тя не можа да стане на върха след парламентарните избори “, разяснява Нинова.
„ Енергията на хората от митингите, вярата за нещо ново беше опропастена. Време е тази смяна да стане изпод, в общините. Там, където този модел се е окопал. Време е на 29-ти да покажем през локалните избори, през поддръжката за нашите хора, че ние неотстъпчиво продължаваме да се борим за добруването на българския народ, а не за мафия, обири, пари, власт и постове. Защото нашите хрумвания за развиване на общински лечебни заведения, да не се закриват учебни заведения, развиване на ВИК системата, инфраструктура, стопанисване на българската земя, запазване на българската гора. Социалната община с комунални услуги предоставени от общински сдружения, а не всичко да се дава на концесии на частни компании “, безапелационен бе водачът на социалистите и посочи, че обществената община е реализирана от досегашните кметове на Българска социалистическа партия.
В умозаключение Корнелия Нинова прикани хората да дадат опция на Веска Ненчева и на Българска социалистическа партия като партия да продължат и в нови общини на идните избори. „ Вие заслужавате тази смяна, фамилиите я заслужават, тя я заслужава. Защото е честна, интелигентна, поредна и борбена. Говорете с хората. Нека да прогледнат и да видят с разсъдъка си кои са същинските политици и коя е същинската партия, която се бори за техните фамилии и деца. Вярвам, че това тук е Веска Ненчева. Знам, че ще съумеете. Силни сме, когато сме толкоз доста и дружно “, приключи тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР