Благодаря ви, че ни накарахте да се почучвстваме така добре

...
Благодаря ви, че ни накарахте да се почучвстваме така добре
Коментари Харесай

Диско легендата Прешъс Уилсън с послание към бургазлии и кмета Димитър Николов след новогодишния концерт

Благодаря ви, че ни накарахте да се почучвстваме по този начин добре пристигнали, написа певицата

Диско легендата Прешъс Уилсън, която точно на Нова година в Бургас излезе на сцена пред над 10 000 индивида на пл. „ Тройката “, с цел да извърши обичаните нацяло потомство шлагери, се обърна след концерта към бургазлии, с цел да им благодари. Уилсън написа прочувствено обръщение във своя инстаграм профил, с което опита да опише страстта, която е претърпяла по време на съвсем 2-часовот си осъществяване в последните минути на 2022 г. 

„ До прелестните хора на Бургас и до всички вие, които пропътувахте пътя от далечни градове и села особено за моето шоу: Благодаря ви, че ни накарахте да се почучвстваме по този начин добре пристигнали. Трогнати сме от  вашата обич, добрина и благотворителност. Специални благодарности към кмета на Бургас Димитър Николов и екипа му за това, че ни поканиха да сме част от такова необикновено събитие. Почувствахме се привилегировани да имаме възможносттда да участваме в това да съберем хората дружно за Нова година по подобен изпълнен с наслада, занимателен и положителен метод. Първото ми посещаване в България бе през 1979 година и беше същинско наслаждение да ви видя още веднъж. “, написа тя.

Новогодишният концерт на пл. „ Тройката “ в Бургас бе първият от много време насам, който провокира толкоз огромен интерес към посрещането на новата година на публично място. На площада в 11 ч. имаше минимум 10 000 индивида, а траяла близо 10 минути заря след осъществяването на One Way Ticket бе гвоздеят на програмата. 

Това, че точно Прешъс Уилсън бе на сцената в Бургас във връзка посрещането на 2023 година евентуално не е инцидентно и то ще работи като въведения към идното през лятото. Тогава за пета поредна година на Морска гара ще се състои SPICE Music Festival, чиято тема е точно да си напомним музиката от близкото минало. Тази година фестивалът, който се трансформира в обичаен, се обрисува да е най-грандиозен от всички, извършени до момента.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР