Благодаря на всички софиянци, които вече гласуваха и да апелирам

...
Благодаря на всички софиянци, които вече гласуваха и да апелирам
Коментари Харесай

Васил Терзиев гласува, придружен от охрана:Бойко може пак да се е пошегувал, че ще ме подкрепи

Благодаря на всички софиянци, които към този момент гласоподаваха и да моля тези, които не са дали своят вот, да го създадат. Следващият изправителен е след 4 години. Това разгласи претендентът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ/Спаси София, откакто упражни правото си на избор. 

Той избра да гласоподава с машина.

Терзиев дойде тъкмо в 9 часа в изборната си секция в столичния квартал " Младост ". Той бе компактно следван от брачната половинка си и неколцина здравеняци.

Много значимо е и кои ще са районните кметове, подсети Терзиев.

" Видяхте какво се случи предходната неделя - над 500 хиляди невалидни гласа е ненормално, това са 15-16% от всимки. Оказа се и че в това учебно заведение има секции, в които съм с нула гласа ", сподели Терзиев, разяснявайки за какво е избрал да гласоподава с машина.

" Силно имам вяра, че в случай че софиянци излязат да гласоподават, няма да има значение. Всеки един глас обезсмисля безобразията ", добави той.

Ще свърша работата - по този начин отговори на въпроса за какво той би трябвало да е кмет. Вярва, че може да победи. Допусна, че доста хора са демотивирани от операциите. Мен ме окуражи, сподели той.

 

" Ще влизаме в кварталите, само че в действителност. За да се случи това, би трябвало да имаш почтен кмет на място, който да работи добре с централната администрация. Една от неприятните практики, които ще прекъсна, е да има фаворитизъм - мой кмет, твой кмет ", даде обещание той. 

 

Неособена ненаситност прояви претендентът на градската десница във връзка с поддръжката, изказана от водача на ГЕРБ Бойко Борисов за него преди дни.

 

Попитан какво счита за коментара на Бойко Борисов, че ще поддържа неговата кандидатура, макар че не му идва от вътрешната страна, той сподели: " Може да се е пошегувал. Той всеки ден се майтапи, тъй че не знам през днешния ден в какво въодушевление се е събудил ".

 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР