Благодаря на премиера акад. за протегнатата ръка. За мен беше

...
Благодаря на премиера акад. за протегнатата ръка. За мен беше
Коментари Харесай

Васил Теризев: Ще се срещна с всички политически сили в СОС, за да намалим напрежението

Благодаря на премиера акад. за протегнатата ръка. За мен беше значимо да проведем тази среща и да изложа главните цели и тематики, по които има пресечни точки сред Столична община и изпълнителната власт. Това съобщи кметът на София след среща с премиера Денков. 

Изключително значимо е всички институции да работят дружно и дейно за жителите. В Столична община ще продължим с този метод за деен разговор с всички, сподели още Терзиев. 

По думите му са разисквани инфраструктурни планове, метрото, учебни заведения и детски градини. „ Обсъдихме редица тематики като децентрализацията. Беше значимо да начертаем главните насоки, по които желаеме да задълбочим нашата работа “, добави столичният кмет. 

Относно избора на ръководител на Столичния общински съвет, Терзиев разяснява: Има три месеца, в които да бъде определен ръководител на СОС. Ако това не се случи би трябвало да се проведат нови избори за общински съвет. Това значи доста сериозен блокаж на Столична община. Ще предизвиквам среща с всички политически партии, с цел да намерим метод да понижим напрежението и да се предвижим към това да има работещ Общински съвет. 

Терзиев означи, че ще показа целия си екип в края на седмицата. 

По-рано стана ясно, че след дъждовете има пукнатини и паднала мазилка в Ларгото. Терзиев съобщи, че Столична община ще работи дружно с Министерство на културата за решение на казуса в най-бърз порядък. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР