Благодаря на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за разбирането

...
Благодаря на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за разбирането
Коментари Харесай

В Камено ще спят по-спокойно, след като Районното управление бе възстановено

„ Благодаря на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за разбирането и съдействието да бъде възобновено Районното ръководство в Камено Днес се веселя, че победи положителното и практичното “.

Това съобщи кметът на Жельо Вардунски   и напомни, че преди две години районното ръководство е било преобразувано в сектор, макар че общината е огромна и на територията ѝ има нефтената рафинерия.

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов изрази убеденост, че чиновниците на районното ръководство ще извършват почтено своята задача – да подсигуряват сигурността на жителите на общината. С пожелания той показа новия шеф на районното ръководство основен контрольор Михаил Георгиев .

Борбата с пътния травматизъм , противопоставяне на домашното принуждение и засилено полицейско наличие на територията на общината – открои целите в работата на структурата гл. контрольор Георгиев.

Поетапното възобновяване на множеството закрити през 2022 година гранични полицейски ръководства , групи за защита на държавната граница, както и районни ръководства е измежду дилемите на настоящето управление на Министерство на вътрешните работи, а главната цел е повишение сигурността на жителите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР