Благодаря на Каримански, който е в основата на това да

...
Благодаря на Каримански, който е в основата на това да
Коментари Харесай

Филип Станев: Татяна Дончева е медуза и отрова за българската политика

Благодаря на Каримански, който е в основата на това да има актуализация на бюджета. Макар и този парламент да е къс, лъснаха доста истини и излязоха същинските лица на доста политически играчи - приказваме за Татяна Дончева. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Филип Станев в коридорите на Народното събрание.

" Тази дама, която е от дълги години в българската политика, сподели по какъв начин не се прави политика, по какъв начин не се поддържа връзка правилно, по какъв начин се лъже и манипулира. Говорим за положително образование и морал ", посочи той.

И добави: " Тя наподобява на медуза, която даже да се е разпаднала от личната си отрова, продължава да жили. Дончева е отрова за българската политика ".

" Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Движение за права и свободи и ГЕРБ направиха по този начин, че да няма кабинет и да се случва това, което се случва сега. Може ли да се държат някои по този метод с Ива Митева - топ правист, доктор по конституционно право, който направи какво ли не с цел да не се избият в Народното събрание и спазваше закона ", сподели Станев.

И добави: " Ива Митева бива обиждана. Тя е отпред на Народното събрание. Нейните старания да има нормалност и морал не се случиха ".

" Нека българските жители да си показват един кантар. От едната му страна да сложат Дончева, а от другата - Митева. Сами ще преценяват ", сподели още той.

" Какво сподели и Трифонов, в идващия кабинет ще е належащо примирение, здрав разсъдък, взаимни отстъпки, които да създадат тъй че нещата да работят. Не непременно и в името на всичко, само че би трябвало да се направи по този начин, че в тази страна да има устойчиво ръководство ", посочи Станев.

" В онази безкрайна нощ сложих подписа, с цел да има изключително съвещание. Тогава отново никой не беше удовлетворен и най-много Демократична България, тъй като те видиш ли желаят да си припишат заслугата. А правосъдната промяна е наш план ", съобщи той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР