Благодаря на ИТН и ДПС, че се ангажираха с правителство,

...
Благодаря на ИТН и ДПС, че се ангажираха с правителство,
Коментари Харесай

Борисов: Пет ангели да слязат от небето и от 116 да станат 121 депутати

" Благодаря на Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, че се ангажираха с държавно управление, само че не непременно. Искам да благодаря на Мария пред вас. Вместо да отиде на Г-7, тя пристигна в България. Подаде си оставката и застана до нас. Изигра голяма роля в идващите ни дейности ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на брифинг пред медиите. 

Пет ангели да слязат от небето, от 116 да станат до 121 - аз мога от в този момент да ви напиша заглавията: " Купиха ", " Продадоха се ", " Уйдурма ", " политическо инженерство по лаборатории ".  Нещо, което ние сме отрекли като морал и сме го приели като морал за обединението ни: бистрота, чистото, гласност. Не можеше да заченем такова държавно управление, на което да му се постави грях. Тя отиде на договарянията с ПП-ДБ със 116 депутата, аз отивах с 69, а те имат 64. Човекът със 116 депутата в Народното събрание е Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. ", добави той. 

И разяснява митинга на " Възраждане ". " Не хвърляха по Руското посолство, а по Европейската комисия, която е вкарала 80 милиарда в България. И ние отиваме да я замеряме с алена багра. От нея чакаме, с изключение на еврофондовете, само че и Плана за възобновяване. Как ще балансираме финансите на България без тези пари? ", запита водачът на ГЕРБ.

" Всичко необичайно съответствува с момента да се сформира държавно управление. Единственият късмет да се случи нещо положително в България е да подкрепим втория мандат на ПП-ДБ. Принадлежеше ни министър председателят да е наш, само че егото на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, моето и вашето по-важно ли е от устойчиво ръководство за най-малко година и половина, за което сме се разбрали твърдо с сътрудниците? ", запита Борисов. 

" Ако аз и Кирил загубим, не е съдбовно. Ще загуби страната. Може да сме доста разнообразни, да не се понасяме, само че единствено това е шансът да вървим по верния курс и да използваме големите благоприятни условия в Европа. Зад нас сега има голяма поддръжка. Нека да ми приказват, че ГЕРБ е слаб, че съм се навел - каквото желаят ", акцентира той.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР