Благодаря на хората, които се включиха в помощ на Аспарухово

...
Благодаря на хората, които се включиха в помощ на Аспарухово
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев:Огромна благодарност към всички доброволци, които помогнаха на Аспарухово преди 9 г.

" Благодаря на хората, които се включиха в помощ на Аспарухово след бедствието, което сполетя квартала на 19 юни 2014 година.Бях в първите минути в най-пострадалата част на региона. Никога не се не помни ужасът да откриеш мъртъв човек, удавен в калните води ", сподели доктор Янко Станев, зам.-председател на Съюз на демократичните сили и общински консултант пред благодарствения фундамент на доброволеца.

С него да изразят признателност бяха евродепутатът Александър Йорданов и народния представител от Съюз на демократичните сили в парламентарната група ГЕРБ-СДС доцент Медиха Хамза.

Д-р Станев описа спомените си от кошмарния следобяд на 19 юни преди тъкмо 9 години и благодари особено на чиновниците във фондация " Владиславово " за самоотвержената интензивност по време на почистването на най-засегнатите от наводнението региони в квартала.

Той сервира специфични благодарности на Ваня Аврамова, Жеман Хасан, Андрияна Русева, Лерзан Сеид, Айнур Селимова, Илияна Маринова, Гинка Христова, Борис Ненов, Нехиде Ибрям и Симеон Киряков.

Под управлението на кмета Иван Портних, кварталът е разграничен на няколко региона, в които работата по почистването е поета от кординатори, един от които е доктор Янко Станев.



Александър Йорданов също изрази съпричастност и признателност към доброволците, оказали поддръжка на родния квартал на евродепутата.

Поклон пред жертвите на потопа в Аспарухово, реверанс и пред делото на всички доброволци!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР