Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за

...
Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за
Коментари Харесай

Борисов: ваксините са нашето най-голямо оръжие и спасение срещу COVID-19

" Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за отличната организация по доставките на имунизациите. Това единствено сподели какъв брой мощен е EС, когато всички сме единни ". Това написа министър председателят Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.
 Крие ли опасности отлагането на повторното имунизиране против ковид? Крие ли опасности отлагането на повторното имунизиране против ковид?
Във Англия отложиха повторната имунизация, с цел да може повече хора да получат първата доза от препарата против ковид. Експ...
" В България имунизационната акция върви с положителни темпове, над 16 000 са имунизираните. Като държавно управление ние стоим напълно зад този развой. Искрено имам вяра, че точно имунизациите са нашето най-голямо оръжие и избавление против COVID-19 ", написа още Борисов.
Днес дойде първата доставка от на американската фармацевтична компания Moderna. Страната ни е поръчала общо половин милион дози от имунизацията на Moderna. Основното количество се чака да дойде у нас през месеците април и юли, като е допустимо да настъпят промени според от индустриалния потенциал на компанията. До момента дойдоха и две колета с ваксини на Pfizer/BioNTech.
Благодаря на European Commission и Урсула фон дер Лайен за отличната организация по доставките на имунизациите. Това единствено...
Публикувахте от в 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР