Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за

Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за ...

Борисов: ваксините са нашето най-голямо оръжие и спасение срещу COVID-19.


"Благодаря на Европейската комисия и Урсула фон дер Лайен за отличната организация по доставките на ваксините. Това само показа колко силен е EС, когато всички сме единни". Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Крие ли рискове отлагането на повторното ваксиниране срещу коронавирус? Крие ли рискове отлагането на повторното ваксиниране срещу коронавирус?
Във Великобритания отложиха повторната ваксинация, за да може повече хора да получат първата доза от препарата срещу коронавируса. Експ...
"В България имунизационната кампания върви с добри темпове, над 16 000 са ваксинираните. Като правителство ние стоим изцяло зад този процес. Искрено вярвам, че именно ваксините са нашето най-голямо оръжие и спасение срещу COVID-19", написа още Борисов.
Днес пристигна първата доставка от на американската фармацевтична компания Moderna. Страната ни е поръчала общо половин милион дози от ваксината на Moderna. Основното количество се очаква да пристигне у нас през месеците април и юли, като е възможно да настъпят промени в зависимост от производствения капацитет на компанията. До момента пристигнаха и две пратки с ваксини на Pfizer/BioNTech.
Благодаря на European Commission и Урсула фон дер Лайен за отличната организация по доставките на ваксините. Това само...
Публикувахте от в 

Източник: actualno.com