„Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето

...
„Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето
Коментари Харесай

Лили Иванова разплака икона на БГ киното СНИМКА

„ Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество “, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и спектакъл Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно изявление на Пенчева, в което звездата от „ Време разделно “ признава, че за последно е плакала точно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

" Излиза Лили – прелестна статуетка и в това време величествена. И цялата аудитория става на крайници! Имах възприятието, че е ще ужасно невъзпитано, в случай че седна. Исках в реверанс да заставам пред тази велика жена ", описа за преживяването си тя пред bTV.



От своя страна изпълнителката на „ Щурче “ й пожела здраве, благополучие и триумфи.

В изявлението Пенчева разяснява и случая с имунизираните народни представители от " Възраждане ", които са против зелените документи.

" Основно качество, което би трябвало да имаш, с цел да си в политиката, е морал ", съобщи актрисата и показа, че самата тя също е имала оферти за кариера в политиката.

" Получавала съм предложение да бъда народен представител, длъжностен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във честност на партията! ", счита тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР