Благодаря му за прекрасните години, които прекарахме заедно, за трудностите,

...
Благодаря му за прекрасните години, които прекарахме заедно, за трудностите,
Коментари Харесай

Италианският премиер Джорджия Мелони се разделя с партньора си Андреа Джамбруно след обвинения за сексизъм

„ Благодаря му за прелестните години, които прекарахме дружно, за компликациите, през които преминахме, и че ми даде най-важното нещо в живота ми, която е нашата щерка Джиневра, " се споделя в обявата.

" Пътищата ни се разделиха от известно време и пристигна моментът да го признаем.

" Ще защитя това, което бяхме, ще защитя нашето другарство и ще защитя непременно едно седемгодишно момиче, което обича майка си и татко си, както аз не можах да обичам моето.

„ Имам няма какво друго да се каже за това. "

Изображение: Г-н Джамбруно и госпожа Мелони с щерка си на гала в Рим

Съобщението идва, откакто господин Джамбруно, водещ на италианска новинарска стратегия на телевизионния оператор Mediaset, беше забъркан в спор за мнения, които се появиха тази седмица.

Друго предаване на Mediaset излъчи фрагменти отвън ефира в сряда, в които се твърди, че господин Джамбруно употребява очевиден език, преди да наподобява, че прави напред към колежка, питайки я: „ Защо не те ли срещнах преди? "

Ден по-късно беше пуснат различен запис, в който господин Джамбруно явно се чува да се хвали с спекулация и да споделя на колежки, че могат да работят за него, в случай че вземат участие в група секс.

Според Sky TG24, новинарският канал, благосъстоятелност на Sky Italia, водещият се чува да пита един сътрудник: „ Мога ли да докосна пакета си, до момента в който приказвам с вас? “

< p> След това сякаш пита дали негов сътрудник знае, че той има връзка с някой различен на работното място, като споделя, че „ цялостен Mediaset “ към този момент знае за това.

Той прибавя: „ Търсим трети участник. Да вършим тройки… даже четворки “, съгласно Sky TG24.

Както всички останали, Джорджия Мелони има право на персонален живот. Но раздялата на Мелони с колегата й е обвързана да повдига въпроси, които варират от досадни до смущаващи - и даже политически неуместни.

Коментарите на Андреа Джамбруно биха били вулгарни и неприемливи във всеки подтекст.

Идвайки от " първия благородник " на нацията си, те съвсем се опълчват на вярата - като че ли той се преструва на някакъв ситком италиански стандарт отпреди половин век. Само дето това не беше акт.

Мелони беше похвалена за това, че работи бързо и, както се твърди, потвърди, че дамите не би трябвало да одобряват, че са заседнали в неприятна връзка.

< p class= " sdc-article-factbox__text " > Но това е и министър председателят, който твърди, че обичайна фамилна единица би трябвало да бъде основата на италианския живот, макар че в никакъв случай не се е женила за колегата си.

Нейните недоброжелатели неизбежно ще попитат за какво е добре тя да бъде самотна майка, до момента в който споделят на всички останали, че е най-добре да са женени, хетеросексуални и уредени.

След това поражда въпросът за покритието. Унижението на Джамбруно се свежда до касети, излъчени от Mediaset, компанията, основана от починалия Силвио Берлускони и в този момент ръководена от неговите възрастни деца.

Партията Forza Italia на Берлускони е част от обединението, която държи Мелони на власт, тъй че въпросът е дали Mediaset пусна тези видеоклипове единствено поради тяхната новинарска стойност, или има по-дълбок политически въпрос?

С Силвио е мъртъв, да вземем за пример, обмислят ли децата на Берлускони да трансформират политическите си пристрастия?

Както постоянно в италианската политика, маневрирането се случва в доста измерения. Но най-малко Мелони е научила едно нещо от предходни политически кавги – действайте бързо. Джамбруно, нейният сътрудник от десетилетие, доста бързо беше изпратен в историята.

Изображение: Г-н Джамбруно гледа по какъв начин госпожа Мелони приказва в Народното събрание

Телевизионният публицист към този момент беше необятно подложен на критика през август за явни мнения, обвиняващи жертвите след случай на групово обезчестяване.

" Ако отидете да танцувате, имате цялостното право да се напиете - не би трябвало да има каквото и да било неразбирателство и какъвто и да е проблем ", сподели той по време на предаване. < /p>

" Но в случай че избягвате да се напивате и да губите сетивата си, може също по този начин да избегнете избрани проблеми и да не попаднете на вълк. "

Прочетете повече от Sky News:
На актьорите е казано да не се обличат като кино герои за Хелоуин
Винопроизводителите унищожават товари от кава и роза в символ на митинг

Г-н Джамбруно, чиято телевизионна кариера потегли нагоре, откакто дясната партия на госпожа Мелони взе властта в Италия през октомври 2022 година отхвърли да упреква жертвата и сподели, че мненията му са били извадени от подтекста от критиците.

Той към момента не е коментирал последните несъгласия, оповестени тази седмица, нито актуализацията на госпожа Мелони.

Г-жа Мелони сподели през август, че не би трябвало да бъде съдена за мнения, направени от нейния сътрудник, и че в бъдеще няма да дава отговор на въпроси по отношение на държанието му.

Тя не обърна внимание на рецензиите ориентиран към господин Джамбруно в последната си актуализация в обществените медии.

Тя го приключи със известието: „ Ps. Всички, които се надяваха да ме отслабят, като ме удрят вкъщи, би трябвало да знаят, че колкото и да се надява капката да изрови камъка, камъкът си остава камък и капката е единствено вода. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР