Благодаря, че сме заедно, за да чуя вашето мнение и

...
Благодаря, че сме заедно, за да чуя вашето мнение и
Коментари Харесай

Нинова: Претърпяхме загуба, но ще поправим грешките и продължаваме напред

„ Благодаря, че сме дружно, с цел да чуя вашето мнение и мнението на членовете, които представлявате преди да вземем значими решения по основни за Българска социалистическа партия и за България въпроси. Благодаря за труда ви по време на акцията. Радвам се като виждам, че няма отчаяние в партията. Претърпяхме загуба, ще изправим грешките и продължаваме. Знам, че в този момент предстоят разбори по места. Не допускайте напрежение и спорове. Затворете несъгласията. Следващите месеци са значими за нас и за България. В тази несигурна и непредсказуема конюнктура, ние би трябвало да стоим устойчиво, да решаваме рационално и невъзмутимо “. Това разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , оповестиха от пресцентъра на партията.

В събота и неделя, по самодейност на ръководителя на Българска социалистическа партия и Националния избирателен щаб, се организираха диалози с над 200 общински и регионални ръководители на партията от цялата страна. Целта на срещите бе чуване на мнението на структурите за нужните дейности оттук насетне, както във вътрешнопартиен проект, по този начин и по повод държанието на парламентарната група при образуване на държавно управление.

На срещите бяха разисквани аргументите за загубата на изборите и отговорността за тях. Всички позиции на над 200 организации са, че ръководителят на Българска социалистическа партия не би трябвало да подава оставка и че поддържат водената политика. Единствено Изпълнителното бюро на БСП-Перник е внесло искане за оставка и то с ангажимента, че това искане не е обсъждано в общинската организация. Същото искане в персонално качество, а не като партийна позиция, е сложил и ръководителят на БСП-Якоруда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР