Благодарствено писмо до всички дарили кръв в помощ на родилката ...

Благодарствено писмо до всички дарили кръв в помощ на родилката

Семейството на родилката Стела с благодарност към всички дарили кръв за оздравяването ѝ

Благодарствено писмо до всички дарили кръв в помощ на родилката Стела, която преди дни беше превозена по неотложност във Варна от Търговище, изпрати фамилията на младата жена до Moreto.net. Близките ѝ молят да го разпространим, по този начин че да доближи всички подкрепили младата майка в битката ѝ за живот. Състоянието на Стела не престава да е тежко, само че има усъвършенстване на някои индикатори, което дава съображение на околните ѝ да се надяват за щастливо развиване. Ето какво се споделя в писмото до всички, доброволни кръводарители:

„ От името на цялото ни семейство бихме желали да благодарим на всички, които поддържаха нашата Стела в битката и! Малко информация за положението и: има леки усъвършенствания на кръвните индикатори и казуса със загубата на кръв е овладяна от реанимационния екип на болница Св. Анна гр. Варна. Състоянието и не престава да е тежко, въпреки и дребни усъвършенствания ни дават вяра, че скоро тя ще прегърне детето си и ние нея. Кръводарителската акция беше повече от сполучлива и набавихме нужното количество кръв! По мотив на ситуацията с което се сблъскахме разбрахме, че има голям недостиг на кръв в цялата страна и всеки, който има предпочитание, апелирам дано да подари. Всяка капка кръв отива за незабавни случаи като нашият или за деца с онкохематологични проблеми, за които всяка седмица родители би трябвало да набират кръв. Това тежко за нас състояние ни сподели, че още има д обри хора и то доста! Благодарим от сърце на всеки, който подари парченце от себе си за Стела и на всеки, в чиито молебствия е била тя. Бебка е в положително положение поради обстоятелството, че е родена в месец 8-и.Вярваме, че още малко остана и двете да бъдат изписани и дружно с нас! Благодарим ви!! “, се споделя в писмото.
За отправената признателност във фейсбук страницата си споделиха и от самодейността „ Аз имам вяра и оказвам помощ “, които интензивно поддържат АГ отделенията и болничното заведение във Варна с дарения на техника, закупена със средства от благотворително предадени рециклирани капачки.

„ За следващ път доказахте, че добротата Ви е неизмерима и тя избавя действителни човешки животи! Желаем на Стела да не престава с битката и скоро да прегърне своето бебче! “, пишат от „ Аз имам вяра и оказвам помощ “.
Следват десетки мнения под поста с благопожелания и апел за непринудено кръводаряване не единствено, когато има незабавна обстановка. Центърът по кръводаряване във Варна се намира в двора на Окръжна болница.

През миналите почивни дни, часове откакто на бял свят се появява рожбата на Стела, родилката развива тежкото затруднение ДИК синдром, положение, в което кръвта на пациента не може да се съсирва.

Жената дава живот в МБАЛ - Търговище, където са се борили за спасяването ѝ, само че запасите от кръв се изчерпали. Следва превозването й до незабавното поделение на МБАЛ " Света Анна " във Варна. Жената е настанена в болничното заведение и все още. Над 100 души са дарили безплатно кръв във Варна в помощ на родилката. Десетки са кръводарителите и в Търговище.

Източник: moreto.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg