Благодарни сме за бързата реакция на службите. Дадоха ни необходимата

...
Благодарни сме за бързата реакция на службите. Дадоха ни необходимата
Коментари Харесай

Даниел Митов: Миротворец е на вниманието на организации като Г7, ООН и ЕК

Благодарни сме за бързата реакция на службите. Дадоха ни нужната информация във връзка с уеб страницата. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов след изключителното съвещание на Комисията по надзор на службите, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Въпросният уебсайт е на вниманието на съществени интернационалните организации като Г7, Организация на обединените нации, Европейска комисия, които във времето са имали начинания да лимитират дейностите на тази платформа. Тези инциативи досега не са довели до триумф. Ние сме уверени, че българската страна би трябвало да поддържа тези начинания, тъй че да се стигне до ограничение на изявленията в този уебсайт и това по какъв начин той действа ", разяснява Митов във връзка с уеб страницата " Миротворец ".

По думите му ще работим с украинската страна, с цел да сме наясно, че сходен вид платформи не основават условия за добра връзка. " Хубаво е български жители да не попадат в описи, които всеки може да интерпретира както пожелае ", заключи депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР