Благодарна съм на Господ, че ме остави жива е мога

...
Благодарна съм на Господ, че ме остави жива е мога
Коментари Харесай

Красивата Славея след тежка катастрофа на „Хемус“: Умирам от болка всеки ден, но съм щастлива!

Благодарна съм на Господ, че ме остави жива е мога да се движа. Да, останах с много съществени контузии в гръбначния дирек и други, както и душевен, само че съм жива и вървя. Всеки ден загивам от болежка, само че съм по-щастлива от всеки път, тъй като съм жива “.

Така стартира изповедта си Славея Сакаджийска . Младото момиче претърпява извънредно тежка злополука, до момента в който пътува към Варна за среща със своя близка, a преди броени дни се навършиха четири месеца от пътния случай. При удара красивата Славея получава доста тежки вътрешни и външни контузии. Лицето й е съвсем обезобразено, синини и кръвонасядания има по цялото тяло.

„ Може би за някой картинката даже е гнусна, само че това бях аз. Станаха четири от деня, в който целият ми живот се промени. Аз бях единствената потърпевша, само че и оставена от водача на земята. Добре, че момче от другата кола имаше съвест и въпреки и след цели два часа съм била закарана в болница. Случаят e повече от поразителен - не знам дори по какъв начин въобще съм жива “, продължава с описа си Сакаджийска . Последствията за момичето не са единствено физически. Те се оказват още по-тежки, засягайки съществено и паметта й.

„ След злополуката не помиех по какъв начин се споделям, нито къде пребивавам, нито коя съм. Представяте ли си ужаса, който изживя моята майка да вземем за пример? И до ден сегашен, макар че някои от спомените ми се възвърнаха от медикаментите, които одобрявам, има хора от живота ми, които идват и потеглят да ме прегръщат, а аз не ги помня. Не поисквам на никого да бъде толкоз беззащитен, колкото бях аз след случая “, разкрива русокосото момиче.

За тези четири месеца от случая Славея съумява да се възвърне, а от физическите пострадвания очевидно към този момент съвсем няма и диря. Попадайки в лечебно заведение, Славея се снима от болничното легло с превързана глава и големи отоци и синини пo лицето, получени в резултат на сериозен удар на главата.

А през днешния ден смяната за нея е неповторима. „ Целта, с която споделям тези неща, е да ви потвърдя, че постоянно може и по-зле да бъде от обстановката, в която сте сега. Моят зов е да оцените това, което имате тyк и към този миг, да оцените стойностните хора към вас и да спрете да се тревожите за всяко нещо, да отпуснете душата си и да започнете да живеете живота си щастливо “, споделя още учещата логика на психиката студентка в столичен университет.

След тежката злополука и цялостната смяна за момичето тя стартира и напълно нов интервал в живота си, ставайки мотиватор. Така сериозното житейско затруднение спомага за това Славея да активизира други хора да се измъкнат от тежката обстановка, в която се намират, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР