Благодарим на тези, които все още не са ни спрели

...
Благодарим на тези, които все още не са ни спрели
Коментари Харесай

Глас от НИМХ: По чудо още има прогноза за времето

Благодарим на тези, които към момента не са ни спрели тока. Комуникациите ни с партньорски структури в чужбина, изключително Европа, също не са заплатени. Това съобщи синоптикът от нИМХ Анастасия Стойчева часове преди подписването на съглашение за избор на краткотраен началник на института.
Ако не бъде определен нов шеф на Национален институт по метеорология и хидрология, работата ни няма да може да бъде вършена, сподели синоптичката пред Българска национална телевизия. И предизвести, че при такова развиване на нещата даже уебсайтът на Национален институт по метеорология и хидрология ще бъде спрян.
Стойчева се надява още през днешния ден ръководителят на Българска академия на науките акад. Ревалски да подпише декрет за назначение на шеф на Национален институт по метеорология и хидрология. От името на синоптиците Стойчева уточни, че те биха желали уволненият доскорошен началник Христо Брънзов още веднъж да бъде възобновен на поста си. Ако не е той, може да е Пламен Нинов, уточни Стойчева. Тя разгласи, че е " безусловно несъстоятелно " отпред на Национален институт по метеорология и хидрология да застане Костадин Ганев, защото той е " от другата страна на митинга ". Предложението за Ганев е на управлението на Българска академия на науките.
В 9:30 часа през днешния ден следва да бъде подписано съглашение, с което да бъде разблокирана патовата обстановка и да може да бъде назначен краткотраен шеф на Национален институт по метеорология и хидрология - сред акад. Ревалски и доцент доктор Снежана Балабанова, а поръчител да е Министерството на образованието (МОН).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР