Благодарение на това, че актриса от Игра на тронове е

...
Благодарение на това, че актриса от Игра на тронове е
Коментари Харесай

Актриса от "Игра на тронове": Изоставих висшето си по право заради порното и сега съм щастлива

Благодарение на това, че актриса от " Игра на тронове " е изоставила в точния момент образованието си по право и е почнала да се снима в порно филми, тя е станала доста по-щастлива и уверена в себе си. Това счита самата тя. По думите на 22-годишната Ела Хюз, сега тя печели пари освен със секс пред камера, само че и с продажбата на долно долни дрехи и онлайн стриптиз, написа New York Post.  Фото © Instagram/hughesthatgurl

Ела даже има свои почитатели - 200 000 в Инстаграм и Туитър. Освен това, с помощта на порното тя е съумяла да попадне и на огромния екран и да се снима в шестия сезон на " Игра на тронове ". Момичето обаче не постоянно било толкоз разкрепостено. " Преди да попадна в порно промишлеността, бях доста срамежлива. Дори ме беше позор да се обадя по телефона на някого. Мразех звученето на своя глас, мислех си, че не съм красива. Имах проблеми с тежестта, по тази причина имах ниско самочувствие ", споделя Хюз.
 Фото © Instagram/hughesthatgurl

В университета Ела желала да учи право. Но в този момент се вижда по-скоро като сполучлив предприемач в порноиндустрията. Момичето желае сама да режисира порнофилми и има лична компания.
 Фото © Instagram/hughesthatgurl

Въпреки триумфите в професионален проект, Ела въпреки всичко търпи рецензии в мрежата. Тя непрекъснато получава известия с обиди, само че не им обръща внимание. " Не ми пука, тъй като обичам работата си и всичките ѝ аспекти ", споделя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР