Благодарение на тази напитка за топене на натрупаните мазнини ще

...
Благодарение на тази напитка за топене на натрупаните мазнини ще
Коментари Харесай

Ускорете метаболизма и свалете излишните килограми с тази напитка!

Благодарение на тази напитка за размразяване на насъбраните мазнини ще съумеете да ускорите метаболизма си. Най-хубавото е, че е изцяло натурална.

Ако се борите с насъбрани мазнини, изключително в региона на корема, то тази рецепта е идеална за вас.

Приготвя се за няколко минути и е чудесна за изхвърляне на токсините и контролиране на телесното тегло.

Едно от най-често споменаваните преимущества на кефира е, че усъвършенства храносмилането. А точно кефирът оказва помощ за възобновяване на салдото в червата, който може да бъде мощно нарушен по разнообразни аргументи. Именно това забавя метаболизма и води до струпване на непотребни килограми.

От друга страна, ябълките са богати на фибри, които ще ви поддържат сити. Освен това са идеално средство за разчистване на червата.

Пийте тази напитка за размразяване на насъбраните мазнини всяка заран на празен корем в продължение на една седмица и свалете до 5 кг.

Необходими артикули:

240 г кисело мляко3 приблизително огромни ябълкималко канела (по желание)

Приготвяне:

Обелете ябълките, отстранете семките и ги нарежете на кубчета. Сложете ги в блендер, налейте кефира, след което разбъркайте на най-високата скорост, тъй че да получите компактна примес.

По предпочитание прибавете малко канела, в случай че желаете да подобрите усета. Изпийте незабавно, за предпочитане на празен корем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР