Благодарение на своите усъвършенствани и разширени аналитични функции, Big Data

...
Благодарение на своите усъвършенствани и разширени аналитични функции, Big Data
Коментари Харесай

ERP става по-ефективен в ерата на Big Data

Благодарение на своите усъвършенствани и разширени аналитични функционалности, Big Data ще направи ERP решенията по-ефективни. Ето някои от главните преимущества, които предлага.

Точни прогнози

Бизнесът разчита на AI, ERP планиран разбор и усъвършенствано отчитане, с цел да предскаже бъдещо показване. Разбира се, тази дарба има огромно влияние, което се простира оттатък самите решения.

Gartner предвижда, че до 2022 година 65% от компаниите ще употребяват основани на AI ERP тактики , с цел да получат относително преимущество. Според същото изследване прогнозните разбори ще се очертаят като водеща технология за нараснала конкурентоспособност. Чрез минимизиране на догатките по отношение на сезонното търсене, предложение и финансови резултати, ERP прогнозите могат да предложат нужните прозрения тъкмо и задълбочено.

Подобрено обмисляне

Тъй като предлага опция за разбор на повече данни за по-малко време, той дава още по-точна и ефикасна визия за всевъзможни оперативни проблеми, тъй че те могат да бъдат по-лесно адресирани. По този метод предприятията могат да възнамеряват своите процеси още по-ефективно и да разпределят ресурсите си там, където в действителност са нужни. Важно е, несъмнено, и те да проучат, които са потвърдено надеждни и не на последно място налични. Добър вид за българските предприятия е .

Друго значимо преимущество е наблюдението в действително време . Тъй като ERP интегрира данни в целия бизнес, потребителите могат да следят положението на съответна задача и неотложно да вършат всички нужни корекции, което подсигурява оптимално потребление на работната мощ и съоръжение според от промишлеността.

Изчерпателно профилиране на клиенти

Бизнесът неизбежно работи в среда, насочена към клиента. В резултат на това те би трябвало да употребяват прозрения, с цел да отговорят на неповторимите и непрекъснато разрастващи се потребности на своите клиенти. И до момента в който CRM може да бъде извънредно дейно решение, той не може да даде цялата нужна информация и данни независимо.

предлага по-проницателни и ефикасни прозрения за активността на клиентите спрямо независимото CRM решение, като проучва както общите трендове, по този начин и навиците за пазаруване на обособените клиенти. В допълнение, потреблението на огромни данни от ERP и основани на изкуствен интелект технологии предлага извънредно точни профили на клиенти и още по-ефективно ориентиране към евентуалните клиенти, което разрешава на продажбите да се съсредоточат върху тези, които е най-вероятно да осъществят реализация .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР