Благодарение на парламентарната група и на Корнелия Нинова БСП направи

...
Благодарение на парламентарната група и на Корнелия Нинова БСП направи
Коментари Харесай

Социалисти: Благодарение на БСП спасихме Народното събрание

Благодарение на парламентарната група и на Корнелия Нинова Българска социалистическа партия направи крачка обратно в името на публичния интерес и спасихме Народното събрание, като помогнахме да се избере негов ръководител, съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев в тв ефир. " Няма политик, който да не желае България да има държавно управление. Всяка парламентарна група гони своите тяснопартийни политически ползи. Въпросът тук е подготвени ли са тези политически сили да създадат компромис в името на публичния интерес ", разяснява той.
Българска социалистическа партия е за връщането на хартиената бюлетина, тъй като нейната липса е попречила на доста хора да упражнят своето право на глас. " За мен е значимо всеки един гласоподавател да упражни правото си на избор. Няма нищо неприятно в това да бъде и хартия, и машина ", пойсни Стойнев.
За левицата най-важно е да има постоянен кабинет, който мисли за хората, акцентира депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в тв изявление. " Ако не беше мъдростта на социалистите през миналата седмица, нямаше да можем да изберем ръководител на Народното събрание и това се признава от всички. Ние бяхме тези, които проявихме дипломатичност и мъдрост да стане това, което по Конституция имаше опция да се случи ", разяснява Гуцанов. Той изрази убеденост, че най-вероятно първият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде несполучлив, и добави, че при връчването на втория социалистите биха разговаряли с " Продължаваме Промяната ", в случай че са поканени. 
Българска социалистическа партия постъпи държавнически и избави България от парламентарния ступор, разясни членът на Народно събрание Александър Симов в тв ефира. " Това е един непреодолим парламент, който потегли доста мъчно. Очевидно е, че той е отражение на картината на едно много разграничено общество ", разяснява той. Според Симов страната ни обезверено се нуждае от постоянно държавно управление, тъй като този цикъл, в който сме влезнали от две години, стартира да изморява гласоподавателите и партиите.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР