Благодарение на небрежни търговци на дребно, изтекоха множество изображения с

...
Благодарение на небрежни търговци на дребно, изтекоха множество изображения с
Коментари Харесай

Изтекли изображения на Huawei Band 9 показват познат дизайн и спецификации

Благодарение на небрежни търговци на дребно, изтекоха голям брой изображения с висока резолюция и формален тип на това, за което се твърди, че ще съставлява Huawei Band 9.

Band 9, с номер на модела KIM-B19 и кодово име „ Kimi “ наподобява на практика еднакъв със своя предходник. Това се трансформира в норма за Huawei Band, защото Band 8 също не се различаваше доста от своя предходник.

Huawei Band 9 ще предлага 1,47-инчов AMOLED сензорен екран с разграничителна дарба 368×194 пиксела и 180 mAh вградена батерия. Налични ще бъдат и водоустойчивост от 5 АТМ, Bluetooth и Wi-Fi за свързване. Според GSMArena, цената на Band 9 също ще остане непроменена и ще бъде 59 евро.

Променен е изборът на цветове. Според източника са планувани 5 цвята за самото устройство: черен, наследник, бял, жълт и розов. Ще се оферират и нови каишки, в това число текстилна. В тийзъра си за Band 9 Huawei даде обещание „ нова епоха в модата на фитнес гривните и усъвършенствания на функционалностите за сън “, тъй че можем да чакаме и някои нови функционалности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР