Благодарение на Gepard и Iris-T Украйна вече има супер защита,

...
Благодарение на Gepard и Iris-T Украйна вече има супер защита,
Коментари Харесай

Супер Leopard. Супер моля.: Украйна поиска от Германия танкове с хумористично видео

" Благодарение на Gepard и Iris-T Украйна към този момент има „ супер отбрана ", написа в леко модифицирания музикален шлагер Supergeil, с който Украйна по автентичен метод притегля вниманието на Германия, с цел да ѝ благодари за танковете Gepard и системата за противовъздушна защита Iris-T.

Но и с цел да си изиска танкове Leopard.

Видеото е с присъединяване на ексцентричния актьор, музикант и художник Фридрих Лихтенщайн, който стана широкоизвестен през 2013 година, когато продуцира и се появи в музикалния видеоклип Supergeil на берлинската музикална тайфа Der Tourist. Година по-късно асоциацията за търговия на дребно Edeka даде началото на вирусна маркетингова акция със лична версия на Supergeil и пусна обособени клипове, в които Лихтенщайн е основното настоящо лице, а това бързо го направи Интернет сензация.

Сега той е героят и на украинската молба за Leopard. Върху клипа са инсталирани фотоси на Gepard и Iris-T, наречени " Super Gepard " и " Super Iris ".

" Така че към този момент имате " Super Defense " (супер защита) ", се споделя във видеото.

Тогава идват и сцените със " Супер Леопард " - комбинирани със " Супер апелирам ". Накрая в клипа се изписва " Благодаря ти Германия ". Той е оповестен от украинското министерство на защитата в Twitter.

Засега немското държавно управление отхвърли да достави бойни танкове Leopard и бойни машини на пехотата Marder с обяснението, че никой различен сътрудник на Украйна не разполага с такива съвременни западни танкове. От своя страна Украйна се надява танковете Leopard да оказват помощ на военните по-лесно да освобождават окупирани от Русия територии.



В търсене на интернационално внимание и помощ, украинското управление разчита на обществените медии в огромна степен. Въпреки драматичността и сериозността на тематиката за войната, meme-тата и видеата, които разгласява Украйна, постоянно са хумористични.

Вижте видеото:

Each friendship reaches the inevitable moment of the " fireworks ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР