Благодарение на Еуфория хората започнаха да говорят много повече за

...
Благодарение на Еуфория хората започнаха да говорят много повече за
Коментари Харесай

Когато всички обсъждат устните ти, но ти нямаш представа защо

Благодарение на " Еуфория " хората започнаха да приказват доста повече за Зендая, а Сидни Суийни, Барби Ферейра, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Хънтър Шейфър и Алекса Деми се явиха като свежи нови звезди.
 Джавон Уолтън,
Финалната сцена от " Еуфория ", изменена в последния миг

Не е трябвало да става по този начин...

След втория сезон огромен интерес имаше и към Клои Чери , която влезе в ролята на Фей - наркозависимото момиче, приютено от Фез (Ангъс Клауд) и Аш (Джавон Уолтън) в техния дом.

На пръв взор ролята ѝ не беше значима, само че това се промени тъкмо в последния за сезона епизод. Факт е обаче, че всички почитатели на сериала се интересуваха от Чери. Някои от това с какво се е занимавала преди да се снима в " Еуфория ", а други - от външния ѝ тип.

В изявление за Variety порно актрисата споделя, че е сюрпризирана от огромния интерес на хората към нея след присъединяване си в сериала на HBO. Определя го като нейните 15 минути популярност и е признателна за всички положителни мнения, които е получила.

Но в това време е сюрпризирана от огромния интерес към устните ѝ , тъй като счита, че доста хора са обсъждали в обществените мрежи какъв брой огромни са в действителност те. За Клои Чери е необичайно и даже сюрреалистично, тъй като устните ѝ са такива от много време.

Но до този миг никой не е проявявал подобен интерес към тях. Е, най-малко тя не знае. Затова ѝ е необичайно да вижда мемета и мнения по отношение на размера на устните си. Но счита, че това е част от славата, когато тя стане по-голяма.
 Клои Чери, питателните разстройства, порно промишлеността и по какъв начин тя е навредила на актрисата от
Акрисата от " Еуфория ", на която порно промишлеността е навредила

Клои Чери приказва за сложната среща с питателните разстройства

В изявлението Чери споделя също, че се надява в трети сезон героинята ѝ да се сближи с Ру (Зендая), тъй като счита, че доста си наподобяват. Могат да обменят опит, а и счита Ру за воин, който не обича да съди хората - тъкмо от подобен другар пък има потребност Фей съгласно нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР