БК Берое ще участва в тазгодишния формат на Балканската баскетболна

...
БК Берое ще участва в тазгодишния формат на Балканската баскетболна
Коментари Харесай

Българско дерби открива новия сезон в Балканската лига

БК Берое ще взе участие в тазгодишния формат на Балканската баскетболна лига. Утре, 21 октомври, старозагорци започват в конкуренцията с мач пред лична аудитория. Берое приема другия български представител Академик (Пловдив) в спортна зала "Стара Загора ". Срещата в сряда е от 19:00 часа.

Берое и Академик са част от най-голямата група в Балканската лига - група "Е ". В нея попадат общо 6 тима. Прави усещане наличието на Ибар и Теодо от Черна гора, както и Куманово 2009 и ТФТ от Северна Македония. Общо 18 тима ще вземат присъединяване в тазгодишния формат на конкуренцията. В нея стремително влизат цели 12 тима от Израел. Те са разпределени в група А, В, С и D. Всяка от групите е с по три тима.

Добрата вест за почитателите на баскетбола в Стара Загора е, че срещите от Балканската лига ще бъдат отворени за фенове. Подобно на разпоредбите от НБЛ залата ще бъде налична на 50% от своя потенциал. Отново важат разпоредбите за носене на маски и съблюдаване на отдалеченост сред обособените последователи в спортното оборудване.

"По мотив присъединяване на Берое в Балканската лига подсещаме още веднъж на нашите почитатели, че могат елементарно и комфортно да се снабдят със сезонна карта. Тя дава право на свободен достъп за всички домашен срещи на Берое в НБЛ, Купата на България и Балканската лига. С нея ще може да посещавате и домакинските срещи на втория тим на Берое, който се подвизава в "А " група. Билетите за срещата от Балканската лига сред Берое и Академик (Пловдив) към този момент са в предварителна продажба. Цената им е 5 лв., а на касите в спортна зала "Стара Загора " те ще костват 8 лв. ", оповестяват от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР