Бизнесмените Динко Динев и Йордан Динев, известни като Братя Диневи,

...
Бизнесмените Динко Динев и Йордан Динев, известни като Братя Диневи,
Коментари Харесай

БЕТОНЪТ идва: Над Свети Влас братя Диневи строят 2 хотела и 65 къщи (СНИМКИ)

Бизнесмените Динко Динев и Йордан Динев, известни като Братя Диневи, към този момент са построили първите осем къщи и два хотела от огромния план " Венид Еко Вилидж " в гористата околност Касада над Свети Влас. Информацията бе доказана от инспекция на място.

Инвеститорът в огромния план " Венид " ООД, част от " Диневи груп ", завоюва делата в Административния съд за прекъсване на строителството от РДНСК - Бургас и РИОСВ-Бургас. В резултат на това обектите са приключени и даже са продадени, осведомиха от " Диневи груп ". " Всички разногласия бяха решени в наша изгода в съда. Споменатите къщи са законно построени и към този момент са продадени ", разясниха от компанията.

Компанията не разкри бъдещите проекти за огромния план и дали ще бъде напълно осъществен. Първата фаза включва 36 къщи (30 еднофамилни и 6 двойни), вътрешна мрежа от алеи, тротоари, паркинги с твърда настилка, както е посочено на уеб страницата на плана.

Във втората фаза би трябвало да бъдат построени още 29 къщи (21 еднофамилни и 8 двойни), вътрешни алеи, тротоари, паркинги и публични пространства.

В третата фаза ще бъдат издигнати два апартхотела с оптимален потенциал от по 199 места всеки.

Последната, четвъртата фаза, включва 44 къщи и блок с три секции, както и още веднъж вътрешна мрежа от алеи посред им.

Строителните позволения са издадени на 5-ти декември 2019-та година.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР