Бизнесменът Веселин Халачев смята, че България може да подкрепи Украйна

...
Бизнесменът Веселин Халачев смята, че България може да подкрепи Украйна
Коментари Харесай

Халачев: Както страдам за украинците, така ми е мило и за руските майки, чиито синове гинат без да знаят защо са изпратени

Бизнесменът Веселин Халачев счита, че България може да поддържа Украйна с изпращането на оръжия, само че единствено в случай че то се употребява за отбрана. 

" Ако това оръжие се дава за отбрана аз съм изрично " за ". Защото въпреки всичко тези хора би трябвало да се защитят. Но да е доста ясно, с цел да не се трансформира в оръжие за нахлуване по-късно. Както ние страдаме за украинците, които гинат, мен също ми е благо и за тези съветски майки, чиито синове също гинат без да знаят за какво са изпратени там ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Ако през днешния ден сте слушали по новините, нещо доста забавно ми направи усещане - от американското държавно управление имаше изявление по какъв начин Путин ще санкционира своите съветници, тъй като може би са го подвели и така нататък Това за мен е един необикновен знак - това значи, че американците подсказват и леко дават ход на Путин, с цел да може по-лесно да излезе от цялата обстановка. Ако желаеме този спор да се потуши, би трябвало да намерим метод Путин, знаейки неговия темперамент какъв е, да му се даде опция да излезе като... айде не като победител, само че не като тотално губещ. За мен в най-скоро време ще стартират договаряния всъщност ", разяснява Халачев. 

" Това че Българска социалистическа партия са срещу пращането на оръжие е обикновено. На тях болшинството от електората им е за Русия и те са длъжни да се съобразят с електората си, за жалост, тъй като когато водиш държавна политика не би трябвало да се съобразяваш с електората ", счита предприемачът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР