Бизнесменът Васил Божков, който учреди партия Българско лято, отправи покана

...
Бизнесменът Васил Божков, който учреди партия Българско лято, отправи покана
Коментари Харесай

Божков поиска общи листи с партията на Слави, водещият му отказа


Бизнесменът Васил Божков, който учреди партия " Българско лято ", насочи покана към партията на Слави Трифонов - " ИТН " за взаимно явяване на идните парламентарни избори.

Издирваният от прокуратурата и намиращ се в Дубай Божков, който има повдигнати 18 обвинявания, разгласява рано тази заран пост в профила си във Facebook, насочен към телевизионния водещ.

" Слави, в случай че в действителност искаш да спасим България - да се обединим ", написа предприемачът, който е открил, че доста от задачите на " Българско лято " и " ИТН " съответстват. Затова Васил Божков предлага на Слави Трифонов да се явят на изборите с общи листи и дружно да спасят България.



Любопитното предложение обаче бе изрично отхвърлено от гологлавия ефирен водещ, който също употребява профила си във Facebook.

" Още на 30 ноември аз заявих, че партия " ИТН " ще се яви независимо на изборите. Аз съм пореден човек и върша това, което съм споделил ", отсече Трифонов.



Партията на Васил Божков - " Българско лято " не бе записана за изборите. Coфийcкaтa гpaдcкa пpoкypaтypa оспори peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa " Гpaждaнcкa плaтфopмa Бългapcкo лятo " на 12 февруари и по този начин не можа да бъде довършена процедурата по регистрацията й в съда.

" Нищо ненадейно. Ще участваме на изборите с мандатоносител ", разяснява тогава във Facebook от Дубай Божков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР