Бизнесменът Васил Божков, който се укрива в Дубай и който

...
Бизнесменът Васил Божков, който се укрива в Дубай и който
Коментари Харесай

Божков отива на избори с партията, която издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката на президентския вот

 Бизнесменът Васил Божков, който се укрива в Дубай и който е с 18 повдигнати обвинявания от българската прокуратура, ще се яви на парламентарните избори посредством незнайното " Българско национално обединяване ". " Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа " Българско лято ", разгласи на фейсбук страницата на Божков следобяд водачът на обединяването - Георги Георгиев.

БНО е записано за присъединяване в изборите за разлика от " Българско лято " на Божков, което не съумя да се впише за присъединяване във вота на 4 април, защото съдът го отразя от регистрация. Обявяването на мандатоносителя на Божков се забави с 2 часа " от съображения на за сигурност ", това бе обявено в профила му във " Facebook ".

На бюлетината ще написа БНО, само че ще става дума за " Българско лято ", изясни Борил Соколов, ръководител на партията на Божков, в минутното изказване.

Георги Георгиев се показва като артист, артист, продуцент. Бил е претендент за кмет на София през 2019 година, като се е рекламирал с афиш, сниман гол, " тъй като нямам какво да укривам пред гласоподавателите ". За президентските избори е БНО е издигнала двойката Митьо Пишова-Радо Шишарката. Същата организация издигна и Евгения Банева за евродепутат, само че по-късно отдръпна доверието си от нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР