Бизнесменът Васил Божков избра нестандартен начин да демонстрира заниманията си

...
Бизнесменът Васил Божков избра нестандартен начин да демонстрира заниманията си
Коментари Харесай

Васил Божков пусна ВИДЕО от домашния си арест

Бизнесменът Васил Божков избра ексцентричен метод да показва заниманията си по време на домашния си арест.

Той пусна във Facebook фотография от терасата на офиса си, захапал пура, на фона на откриващата се оттова панорама към храм-паметника " Александър Невски " в София.

Кадърът е оповестен на фона на емблематичната българска ария " Високо ", като думите, които прозвучават от съответния откъслек, са: " Да те видя, високо застани ".

Дали самият Божков насочва вниманието съзнателно към това и цели точно да се покаже отвисоко, или има различен прикрит план зад фотографията и музиката не е ясно. Единствените думи на предприемача под фрагмента са: " Аз се върнах. Да си върнем България. Заедно ".

Припомняме, че на 5 септември т.г. Софийският апелативен съд наложи домакински арест с електронна гривна на Васил Божков по отношение на едно от делата против него, свързани с хазартна активност.

Едва 11 дни продължи същинският арест на предприемача, който се завърна у нас след три години и половина в Дубай. За разлика от него брачната половинка му Елена Динева, която също беше упрекната през 2020 година, престоя в килия 8 месеца.

Мярката му е наложена по хазартно дело за неплащане на над 500 млн. лева такси от лотарийни игри. Той е обвинен с още осем индивида. Това, че Божков ще изтърпява глобата на ул. " Московска " 43, стана ясно още тогава от определението на съда, което е дефинитивно. Там е офис постройката му, а формалният му дом е на бул. " Васил Левски ", написа Дарик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР