Бизнесменът Ричард Ма, директор на компания за сигурност в САЩ,

...
Бизнесменът Ричард Ма, директор на компания за сигурност в САЩ,
Коментари Харесай

Роклята за $9500, която не съществува

Бизнесменът Ричард Ма, шеф на компания за сигурност в Съединени американски щати, е купил рокля за над 9500 $ на брачната половинка си тази година.

Това е безценен тоалет - изключително като се има поради, че не съществува, споделя Би Би Си.

Става дума за цифрова рокля, чийто дизайн е на стилната къща The Fabricant. Тя няма физическа форма, друга от фотография на брачната половинка Мери Рен; участва единствено на изображението, обработено от стилната къща.

" Определено е доста скъпо, само че е и като инвестиция, " споделя Ма, представен от английската медия. Обяснява, че нормално той и жена му не си купува скъпи облекла, само че счита, че сходна стъпка е скъпа в дълготраен проект - " след 10 години всички ще носят облекла от " цифровата " мода ".
Great read by @SoniaElks on the businesses tackling waste in fast fashion through digital designs @LCFLondon@carlingscomhttps://t.co/AA0LUb4bbs
— Zoe Tabary (@zoetabary) February 18, 2019

Друга компания, скандинавската " Карлингс ", съумява да " разпродаде " сбирката си от цифрови облекла предишния октомври с начална цена от 11 $.

Рони Микалсен, шеф на марката на компанията, изяснява, че въпреки разпродажбата на цифрова сбирка да е " теоретично невероятно ", се слага таван на броя на продуктите, които ще бъдат основани, в името на чувството, че колекицията е " специфична ".

Всъщност тази сбирка е единствено част от маркетинговата акция на същинските артикули. Според " Карлингс " обаче концепцията има капацитет и се чака да има още една в края на тази година.

" Фабрикант " пък дава на потребителите опция за безвъзмездни цифрови облекла на уеб страницата си, само че на искащите са нужни уменията и софтуерът, с цел да " облекат " фотосите си.
During @dutchdesignweek our digital fashion designer and creative director @amberjaeslooten will be a part of a Dutch TV show #toekomstbouwers
.
Sound Design by @OddOneAudio.
.#digitalfashion#thefabricant#3ddesign#fashionsingularity#fashionsustainability#clo3dpic.twitter.com/EKDA681Mpp
— The_Fabricant (@the_fab_ric_ant) October 20, 2018

Какви тъкмо са потребителите на цифровата стока на двете компании, е отворен въпрос - една от двете компании декларира, че доста от хората, ползващи безплатния артикул, са от стилната промишленост. Има и други, които " са доста любопитни да видят по какъв начин наподобяват файловете ". Особено " след роклята, продадена за 9500 $, " хората желаят и да имат сходни артикули, споделя съоснователят на " Фабрикант " Амбър Джей Слоутън.

Едно от вдъхновенията за компанията са хората, подготвени да си заплащат за облекло на героите в компютърни игри (заради това въздействие някои в стилната промишленост позволяват, че цифровите облекла може и да са нещо " дълготрайно " ). Тя също по този начин осъзнава, че " светът се трансформира ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР