Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения да бъдат екстрадирани

...
Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения да бъдат екстрадирани
Коментари Харесай

Ще екстрадират ли Баневи в България?

Бизнесменът Николай Банев и брачната половинка му Евгения да бъдат екстрадирани в България. Това реши Апелативният съд във френския град Екс-ан-Прованс. Семейство Баневи беше арестувано в Ница, в края на октомври, след издадена европейска заповед за арест. От трите вероятни разновидността за излаз от съвещанието, съдът се спря на минимум удобното за Баневи. Френският им юрист обаче съобщи, че преди да го апелира, деликатно ще изследва претекстовете на магистратите. Баневи имат право да апелират в 3-дневен период. Веднага откакто съдът отсъди, Евгения Банева побърза да подшушне на своя юрист, че желае да апелират, той обаче съобщи, че към момента не е несъмнено.

Снимането от медии в правосъдната зала беше неразрешено. Цялата процедура беше доста къса. В рамките на 2-3 минути решението беше оповестено. По време на съвещанието двама служители на реда следяха за реда и по тази причина да не бъде изработен запис или фотография. Ако бъде направено нарушаване, е вероятен затвор за 6 месеца.

Семейството не изглеждаше по блестящия метод, който сме привикнали да ги виждаме в медийното пространство. Те одобриха умерено решението. След съвещанието двамата бяха откарани на разнообразни места. Евгения е в женския арест в Марсилия, а Николай в мъжки арест в Люин. Предстои да разберем дали двамата ще апелират.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР