Бизнесменът Коко Динев събра в заведението си в Сандански ромската

...
Бизнесменът Коко Динев събра в заведението си в Сандански ромската
Коментари Харесай

Коко Динев събра Софи Маринова и Ицо Хазарта, Аръков и Тоца посрещат НГ на плажа

Бизнесменът Коко Динев събра в заведението си в Сандански ромската перла Софи Маринова дружно с новоизбрания народен представител Ицо Хазарта, разбра HotArena.

„ Taзи вечер няма значение дали ще сте на празненство, на площада, на плажа в чужбина, в селското кръчме, на върха на някоя планина или просто вкъщи. Стига да има най-малко един човек, който да погледнете (или на който да се обадите) и да му кажете " Радвам се, че си в живота ми! ", значи имате всичко. Сигурна съм, че всеки от нас има повече от един човек, на който може да каже тези думи, което значи, че в действителност си коства да сме тук “, по този начин честити на феновете си Софка дружно с мъжа си Гринго.

На работа бяха и останалите й сътрудници – Преслава и Емануела във Велинград, Анелия в Бургас, Глория на Златни пясъци, Деси Слава в Стара Загора, Малина на Пампорово, Соня Немска в Пещера, а Бони в Пловдив.

На едни от най-екзотичните плажове посрещнаха новата 2022 година част от родните звезди. Актьорът Иво Аръков пътува над 25 часа до Камбоджа, с цел да се излегне на пясъка в празничната нощ. Той бе в компанията на приятелката си Габриела Николаева. Двамата избраха красивия остров Кох Ронг, с цел да релаксират по време на зимния си отпуск.

Цял месец на Малдивите карат Мис България 2009 Антония Петрова и брачният партньор й Ивайло Батинков с наследника си Благовест. Родената в Пазарджик перничанка снима всяка стъпка на фамилията там и я рапортува на почитателите си в обществените мрежи. В новогодишната нощ те бяха на карнавал в заведение на плажа. И в случай че в останалите дни са главно по бански костюми, то за празничната вечер си бяха подготвили публични тоалети, а дребния го бяха пременили с вратовръзка и тиранти.

На топло е и друго известно семейство – Ваня и Евгения Джаферович. Футболистът и гримьорката са на посетители на чичото на хърватина във Флорида. Преди Нова година те изкараха през целия ден в увеселителния парк Magic Kingdom, а първите часове на януари разпускаха с разходки под палмите.

Естрадната прима Йорданка Христова бе на работа точно на 31 декември – тя извърши безконечните си шлагери в ресторанта на хотел в Хисаря. Колежката й Кристина Димитрова също имаше ангажимент, само че в Банско. Тя бе дружно с сътрудника си Дичо, който влезе в ролята на Орлин Горанов за няколко спонтанни дуета. Роси Кирилова поведе хорото в битов ресторант в региона на НДК в София. Певицата чества с бизнесдамата Лили Червенякова и най-верните си другари. Първата дама на българската музика Лиана Антонова посрещна 2022 година в компанията на по-младата си колежка Румяна Коцева. Двете певици са съседки в столичния квартал „ Бъкстон “ и постоянно честват дружно. Този път те бяха допълнили тоалетите си с празнични аксесоари.


Михаела Филева с най-ужасна година


„ Няма да ви неистина, адресирам най-ужасната година в живота ми от доста време насам в персонален проект, постановиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в границите на тази проклета 2021 година! Но мисълта ми е друга - желая да ви благодаря, тъй като вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален проект! Предполагам всичко е “Ин и Ян ” в действителност в последна сметка “, изповяда се във
Facebook певицата Михаела Филева. Тя благодари на феновете си за тласъка да издаде следващия си албум и за препълнените зали на турнето й с Макси Ешкенази.


Илия Луков и Стоичков в Троянския манастир


Изпълнителят на шлагера „ Мъжка молитва “ Илия Луков възпламени свещ за здраве в Троянския манастир „ Успение Богородично “ на Василовден. Той се помоли и пред чудтотворната икона на Света Богородица Троеручица за благополучие на всички българи и майка България. Той е другар на игумена на светата обител свещеник Сионий и реши да пренощува в последната нощ на остарялата година в манастира, а за празника радостни троянци на площада, като показа за първи път новата си ария „ Нова година “ по негова музика и текст на Катя Кирянова. На 1 януари в Троянския манастир с другари се появи и Христо Стоичков. Камата възпламени свещ и се помоли за здраве пред чудотворната икона на Света Богородица Троеручица в съборния храм на светата обител, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР