Бизнесменът Хънтър Байдън, синът на президента на САЩ Джо Байдън,

...
Бизнесменът Хънтър Байдън, синът на президента на САЩ Джо Байдън,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се явява пред съда на 11 януари

Бизнесменът Хънтър Байдън, синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, ще се яви на 11 януари 2024 година във федералния областен съд в Лос Анджелис, щата Калифорния, по делото за укриване на налози за 1,4 милиона $, оповестява " Блумбърг ".

Очаква се да пледира " почтен " по последните федерални обвинявания, като неговият юридически екип се аргументира в интерес на предходна договорка, подписана с прокурорите по отношение на данъчни обвинявания и обвиняване за оръжие, което по-късно се разпадна в съда.

Миналата седмица юристите на Хънтър Байдън подадоха четири обособени молби за отменяне на обвиняванията за оръжие, повдигнати от специфичния прокурор Дейвид Уайс.

Байдън също е изправен пред апели от републиканците в Камарата на представителите да свидетелства при закрити порти за предишните си задгранични бизнес покупко-продажби. В същия ден, в който Байдън трябваше да даде показания, той организира конференция на Капитолийския рид, където още веднъж отхвърли обвиняванията в корупция и упрекна републиканците, че са употребявали предишното му пристрастяване и финансови неточности, с цел да нападат татко му. Вместо това Хънтър Байдън упорства за обществено чуване.
 Хънтър Байдън упрекнат и за укриване на налози
Хънтър Байдън упрекнат и за укриване на налози

След делото за нелегално оръжие

Припомняме, че това е второто наказателно дело, което специфичният прокурор Дейвид Уайс заведе против предприемача.

Обвиненията обгръщат девет пункта, в това число неплащане на данъци; и подправена или лъжлива данъчна декларация.

Случаят беше покрай разрешаване през юли, когато съглашението за признание на виновността се провали. Новото данъчно дело произтича от доходоносните задгранични бизнес покупко-продажби на Хънтър, които са в центъра и на
 Конгресът плаши Джо Байдън с импийчмънт
Конгресът плаши Джо Байдън с импийчмънт

В Съединени американски щати стартира акцията за президентските избори

През октомври, той се разгласи за почтен.

Той бе упрекнат в неистина при закупуване на револвер през 2018 година , който е държал към 11 дни. Тогава е бил подвластен от опиати, само че е излъгал за това при попълването на нужните документи.

Може да получи до 25 години затвор , в случай че бъде приет за отговорен в възможен правосъден развой през 2024 година

В края на септември той разгласи, че ще съди Руди Джулиани и неговия юрист за хакерска офанзива за кражба на персоналната му информация. Той твърди, че двамата са отделили години, с цел да извършат офанзивите против него.
 Тръмп поддържа импийчмънт против Байдън
Тръмп поддържа импийчмънт против Байдън

След като републиканският ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти предложи процеса

Това се случва, до момента в който президентът води акция за втори мандат в Белия дом. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР