Бизнесменът е устроил среднощна серенада на любимата си пред десетки

...
Бизнесменът е устроил среднощна серенада на любимата си пред десетки
Коментари Харесай

Гущерова изненада без грим

Бизнесменът е устроил среднощна серенада на обичаната си пред десетки посетители в първокласен гръцки ризорт, където фамилията отмаря за прощален път. Край инфинити басейн и под намерено небе Гущеров заел един от музикантите на комплекса.
Реклама
С нежни мелодии кларнетистът съпроводил вечерята на двойката, която прераснала в тройка, поради наличието на тага с името на Азис върху много сторита на Гущерова. Hotnews.bg към този момент писа, че фамилията и артистът са на отмора дружно с наследниците на Гущерови, последното от които Азис сподели преди дни.

Съпругът на Светлана и различен път се е показвал като ценил на качествената музика. Например, в Австрия или Италия - други две постоянно посещавани дестинации от Гущерови, когато Светлана не е бременна с следващото дете, те постоянно са споделяли в Инстаграм фрагменти от заведения за хранене с дребни оркестри с цикулки, виолончела, флейти... В същото време Гущерова, която непрекъснато е упреквана, че прекалява с разкрасителните процедури и макиажа, се пусна безусловно натурална, без капчица грим. Единственият макиаж по лицето й е слъчевият тен, с който се е сдобила от гръцките плажове. При по-внимателно вглеждане в фотографията се виждат луничките, избили върху лицето й
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР