Бизнесменът Димитър Андонов и досега е свързван с името на

...
Бизнесменът Димитър Андонов и досега е свързван с името на
Коментари Харесай

Бившият мъж на Мария я замени с ослепителна блондинка без грам силикон и филъри! (Снимки):

Бизнесменът Димитър Андонов и до момента е свързван с името на поп фолк дивата Мария, макар че двамата от дълго време са разведени. Единственото, което към момента ги свързва, е щерка им Марая, която към този момент е на 12.

По-интересното обаче е, че втората жена на Андонов е изключителна хубавица, освен това – естествена!

 Димитър Андонов жена

С днешна дата, младият бизнесмен несъмнено е случил на дама с моделска визия, а и в това време естет и познавач на изкуството.

Никол Милева-Андонова е с кукленско лъчение и макар, че е русокоска – не би трябвало да бъде подценявана. Дамата няма нищо общо с попфолка, силикона и всевъзможните хирургически намеси, с което е цялостна диаметралност на известната певица на „ Пайнер “.

 Никол Андонова

Красавицата буди удивление в обществената мрежа и въпреки да няма почитателите на фолк фурията, не може да се оплаче от лайкове и похвали в Инстаграм.

 Никол Андонова наследник

Милева и Андонов явно споделят фамилната идилия, която наскоро беше допълнена с втора рожба – дъщеричката им Кая.

Благоевградският хотелиер към този момент има едно дете от своята половинка – наследник Ивайло, който е с няколко години разлика от първородната рожба на предприемача – Марая.

 Никол Андонова художник

Любовта сред Митко и Никол пламва бързо и не след дългo те са към този момент семейство, като венчавката им е била на другоземен остров. Любимата му в действителност е приключила вътрешен дизайн, а сега рисува арт портрети.

 Никол Андонова изкуство

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР