Бизнесменът Ангел Бончев проговори за екшъна със сина си. Ето

...
Бизнесменът Ангел Бончев проговори за екшъна със сина си. Ето
Коментари Харесай

Ангел Бончев проговори за екшъна със сина си

Бизнесменът Ангел Бончев проговори за екшъна със сина си. Ето какво сподели:

Не съм вадил револвер на сина му. Как си представяте да го направя?Той знае, че заедно съм с револвер и опита да ми го извади от джоба, до момента в който се караме, като крещеше: „ Ще те видя в този момент какъв мъж си”. Просто си държах оръжието, с цел да не ми го вземе.

Това описа пред „ Телеграф” някогашният футболен началник и жертва на бандата за отвличания „ Наглите” Ангел Бончев. Той беше задържан в четвъртък следобяд в хидропарка си „ Казичене”, откакто синът му Бончо подаде сигнал, че желал да го убива. 33-годишният мъж даже твърди в показанията си, че баща му крещял „ Ще те гръмна като куче”. В разгара на скандал за кучкарник на територията на водния парк. „ Това е един вътрешен фамилен скандал, една покруса. Какво мислите за това, че родният ми наследник ми скочи на пердах, би ме”, показа Бончев с тъга в гласа.

Той описа, че Бончо го нападал непрестанно, с цел да му трансферира компанията, с която стопанисва хидропарка, желал да го „ сложи на колене”. „ Няма да му я трансферира, тя е на майка ми и това няма да стане. Бончо има един гуру, Димитър Русев се споделя, престъпно проявен, с кучета се занимава, той му въздейства доста зле, изявява му се като адвокат”, добави някогашният футболен началник. „ През лятото синът ми и този Димитър ме обраха. Взеха целия оборот, всички счетоводни документи, даже касовия уред.

Сумата е някъде към 100 000 лева”, съобщи Ангел Бончев. В същото време 33-годишният мъж непрекъснато пращал Национална агенция за приходите и инспекцията по труда, с цел да ревизират инспекции на хидропарк „ Казичене”, в който работи ресторант и влек. По този метод целял да злепостави баща си пред разнообразни клиенти и бизнес сътрудници. „ Казах и на Бончо, и на Димитър Русев да се махат, да напущат и да не ги виждам повече”, отсече жертвата на „ Наглите”. Каква е истината за абсурда сред татко и наследник ще взема решение съдът. Делото ще бъде изяснено на база на свидетелски показания, каквито има и от двете страни. Ако Бончев бъде приет за отговорен, може да отнесе до 6 година затвор.

тагове ангел бончев екшън син
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР