Бизнесмен се отзова на молбата на директор за разсрочено изплащане

...
Бизнесмен се отзова на молбата на директор за разсрочено изплащане
Коментари Харесай

Дърва на лизинг: Зимата се превръща в изпитание за училищата

Бизнесмен се отзова на молбата на шеф за разсрочено погашение на дървата за огрев

Зимата се трансформира в тестване и за учебните заведения в страната, изключително тези с дребен бюджет. Разрешение на казуса откриха в Копривлен, Община Хаджидимово, където взеха дърва за огрев на погашение. Своеобразният заем ще разреши на образователното заведение там да не затвори порти в най-студения сезон.

Доскоро не минавал ден, в който шефът на над 100-годишното учебно заведение в Копривлен Александър Белчев да не мисли за това по какъв начин да обезпечи отопление през зимата. И тогава той отишъл при локален предприемач с молба учебното заведение да получи дървата, само че заплащането да се разсрочи.

„ Обясних му, че ще направя всичко допустимо до края на годината да изплатим дървата. Каза ми, че няма проблем ”, описа пред шефът.

„ На индивида му беше малко неловко. Съгласих се ”, сподели Веселин Камбуров, предприемач.

Уговорката в този момент се съблюдава и от двете страни. Дървата са в мазето на учебното заведение, а по сметката на компанията месечно постъпва част от дължимите 7000 лева

В учебното заведение са сигурни, че тази зима образователният развой няма да бъде преустановяван поради ниски температури. Дори и дървата да свършат, има вид да се купят спомагателни количества, без да се платят незабавно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР