Бизнесмен и земеделски производител от Ботевград е бил много близък

...
Бизнесмен и земеделски производител от Ботевград е бил много близък
Коментари Харесай

Бизнесмен от Ботевград помагал на избягалия от затвора Владимир Пелов

Бизнесмен и аграрни производител от Ботевград е бил доста непосредствен с избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов, като точно в негов парцел той е опитал да се скрие от органите на реда след обир през 2011 година Това описа някогашният шеф на ОДМВР-София Николай Николов в утринния блок на бТВ.

Така той разяснява информациите, че на Пелов и съкилийника му Радослав Колев може да е било съществено помогнато извън.

„ След осъществяването на въоръжения обир се укриваше в гората над село Врачеш в полите на Стара Планина. Тогава още вечерта го засякохме в един икономически двор, в който работеше като защита. Може би ни усети и съумя в тъмнината да се скрие ”, описа Николов.

Имотът бил точно на ботевградския аграрни производител, който бил „ в доста близки връзки ” с Пелов.

Николов разказа по какъв начин тъкмо мъжа в пандиза. Пелов и неговият съизвършител отмъкнали кг злато от ателие в Ботевград, при което били видени от локален служител на реда, който пиел кафе. Той незабавно известил сътрудниците си, почнало гонене и съучастникът бил хванат.

„ На 10-ата -20-ата минута знаехме кой е вторият ”, уточни Николов.

Владимир Пелов отвлякъл семейство с автомобил и по този начин стигнал до Врачеш. 

„ Този човек е доста рисков. Безскрупулен е, доста квалифициран физически, душевен доста здрав, мъчно пробиваем е, може да извърши всяко едно закононарушение ”, безапелационен беше Николай Николов и прикани жителите, които го видят да не демонстрират „ непотребна смелост ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР