Бизнесът се гъне за да спечели клиенти. Ако нещата вървят

...
Бизнесът се гъне за да спечели клиенти. Ако нещата вървят
Коментари Харесай

Георги Рачев: Топло и сухо лято ще имаме на Балканите

Бизнесът се гъне с цел да завоюва клиенти. Ако нещата вървят по този начин, ние след месец ще имаме още по-голяма независимост. И нощните заведения ще отворят измежду 15-ти и не ми е ясно по какъв начин там ще се съблюдава отдалеченост. Топло и изсъхнало лято ще имаме на Балканите. Това сподели климатологът Георги Рачев по БТВ.
Върви се към времето, което си спомняме. Ние ужасно доста наплашихме хората. Какво може да пристигна от морето-прохлада и чист въздух. Уплахата измежду хората е по-голяма, ще има едно забавено придвижване. Сезонът ще стартира от 1 юли. Жените са уплашени, а те избират дестинацията за отмора. Трябва да върнем доверието в българския консуматор, а то е изгубено.

Това е времето на България. Май и юни е върхът на градушките-те са доста дребни в този миг. Те са слаби и с дребен интензитет. Смутно, динамично време освен в този момент, само че и през началото на юни. Казват им черешови води-интензивни превалявания. Напълно естествен май. Единствено е, че е много хладно. Затова и градушките са слаби. Лятото ще е хубаво. Повече дъжд, изключително в Западна България. Това са американците. На противоположното мнение са европейците, които споделят, че ще бъде изсъхнало.

През август американците споделят, че ще има естествени температури. И обратното-европейският център го дава още по-горещо, с един-два градуса над нормата. Това е в унисон със международната метеорологична организация. Времето тези дни ще е динамично. Някъде ще има градушки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР