Бизнесът с онлайн аптеки на Amazon се възползва от неистовото

...
Бизнесът с онлайн аптеки на Amazon се възползва от неистовото
Коментари Харесай

Amazon се надява, че търсенето на лекарства против затлъстяване ще стимулира фармацевтичния бизнес

Бизнесът с онлайн аптеки на Amazon се възползва от неистовото търсене на медикаменти срещу затлъстяване измежду американците, съгласно ръководителя на подразделението, в подтик на опита на колоса за електронна търговия да унищожи американската здравна промишленост за 4 трилиона $.

Гигантът за търговия на дребно подписа договорка по-рано този месец за разпределение на медикаменти от името на услугата LillyDirect за директни консуматори на производителя на Zepbound Eli Lilly. Това евентуално ще помогне за стимулиране на „ бързия напредък “, който бизнесът изпитва, защото пациентите търсят „ по-удобни благоприятни условия да се ангажират със своето опазване на здравето “, сподели Джон Лав, общоприет управител и вицепрезидент на Amazon Pharmacy, пред Financial Times.

Amazon Pharmacy ще генерира „ доста доходи “ от медикаменти като Zepbound injection на Eli Lilly и Wegovy на Novo Nordisk, които са налични за пациентите непосредствено през уеб страницата на Amazon, защото пациентите се борят за достъп до лимитирано предла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР