Бизнесът може да спести до 30% от редовната цена на

...
Бизнесът може да спести до 30% от редовната цена на
Коментари Харесай

Интернет, сървъри и колокация с до 30% отстъпка до 30 юни

Бизнесът може да спести до 30% от постоянната цена на услугите за съгласуваност и ИТ, като се възползва от на Нетера, годни до 30 юни 2022 година Глобалната телекомуникационна компания предлага комбинации като: наем на сървър с бекъп; заоблачен сървър с обезпечен интернет; колокация със отбрана от DDoS офанзиви и интернет. Услугите са с техническа поддръжка 24 / 7.

Бизнесите, които имат потребност бързо да усилват хардуерните си запаси, могат да наемат облачни сървъри. С тях това се случва за секунди. Когато нуждата от повече мощ отпадне, клиентът още веднъж елементарно може да понижи конфигурацията.

Други преимущества на клауд сървърите са, че наемът им не е привързан с дълготраен контракт, и се заплаща единствено за потенциала, който се употребява. Спестяват се обилни суми за първични вложения в машини и личен състав за поддръжката им.

Когато облачните услуги се зареждат от надеждна, бърза интернет връзка и тя постоянно е с високо качество, без спирания, бизнесът регистрира нараснала продуктивност с по-малки разноски.

Цялата инфраструктура на Нетера се намира София дейта център (SDC). Под марката SDC компанията има и ръководи четири неутрални центрове за данни. Това значи, че даже и клиентите да употребяват разнообразни услуги от Нетера в тези центрове за данни – да вземем за пример колокация, те нямат ограничавания да работят и с други снабдители.

До дни следва Нетера публично да открие най-новия си дейта център в София – SDC 2. Освен че предлага високоскоростна интернет връзка и огромна интернационална мрежа, София дейта център е място, на което всички български мрежи се срещат с най-големите телеком оператори в света.

Към решенията за съгласуваност, колокация и наем на облачни и физически сървъри бизнесът може да добави отбрана от DDoS офанзиви, разнообразни благоприятни условия за бекъп на данните си и предотвратяване от криптовируси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР